איך עובדת שאיבת שומן ממפעלי מזון?
ביצוע השאיבה על ידי גורם מוסמך – לאור
הרגישות הרבה של הציוד הטכנולוגי המעורב במשימה, שאיבת שומן ממפעלי מזון צריכה
להיות מבוצעת אך ורק על ידי גורם מקצועי שהוסמך לדבר. חברות מובילות בתחום הביוב
והאינסטלציה, דוגמת ביובית יוסי גולן בע"מ, הנן בעל המקצוע המושלם לביצוע
המשימה.
·
זוכרים לבצע שאיבה על בסיס קבוע – שאיבת
שומן ממפעלי מזון חייבת להיות מבוצעת על בסיס קבוע וכחלק מן התחזוקה השוטפת של
העסק. גם בורות ניקוז בעלי נפח והיקף גדולים במיוחד חייבים להיות מפונים מדי מספר
חודשים, כתלות בכושר הספיגה שלהם.
·
שאיבה בהתאם להנחיות התברואה הרלוונטיות – לא
סתם שאיבת שומן מתוך בור הניקוז מתבצעת בעזרת מכונה הקרויה "ביובית". כדי
להבטיח שהשאיבה תתבצע בצורה היגיינית וסטרילית, יש לשכור את שירותיה של חברה אשר
מקפידה לשאוב בהתאם להנחיות התברואה הרלוונטיות. המשרד לאיכות הסביבה הוא שמכתיב
את התקנים וההנחיות הנדרשות לכך.
·
תיאום השאיבה מחוץ לשעות הפעילות העסקית – כדי
לא לפגוע בשגרת הפעילות של מפעל המזון, מומלץ לתאם את השאיבה מחוץ לשעות הפעילות
העסקית הקבועות שלכם. כך לא תאלצו להפסיק את פעילותיהן של המכונות המייצרות. לשם
כך כדאי ליצור קשר עם חברה המציעה שירותי שאיבה בשעות גמישות.
לפרטים נוספים ומידע –
אל תהססו להתייעץ עמנו
עולם התוכן של שאיבת שומן ממפעלי מזון הוא
איננו עולם פשוט, ומושפע מגורמים רלוונטיים רבים (קצב העבודה במפעל, מאפייני בור
הספיגה, מאפייני השומנים המצטברים). במידה ואתם מרגישים צורך בקבלת פרטים נוספים
או מידע רלוונטי לנושא, אל תהססו להתייעץ עמנו. חברת ביובית יוסי גולן בע"מ
פועלת כבר למעלה מ-40 שנה בתחום זה, ונשמח לחלוק את הניסיון שצברנו עם קהל
לקוחותינו המרוצה. חוות דעת מקצועית תוכל לסייע לכם לקבל החלטות מושכלות בכל הנוגע
לתדירות השאיבה המומלצת, וכך לתכנן טוב יותר את אופן התחזוקה השוטפת של המפעל.
שאיבת שומן ממפעלי מזון - ביובית יוסי גולן >> המאמר איך עובדת שאיבת שומן ממפעלי מזון? פורסם לראשונה בבלוג
from biuvit.tumblr – Feed
https://biuvit.tumblr.com/post/163363369523/%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93%D7%AA-%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%9F-%D7%9E%D7%9E%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%9F
Comments
Post a Comment